Vi sikrer dig overblikket

Har du brug for overblik over dit byggeprojekt? Hos Selskov Elektric har vi mange års erfaring med at supportere store som små opgaver indenfor byggestyring. Vi tager ansvaret for alle aspekter af et byggeprojekt, så du bevarer overblikket over tid, økonomi og den samlede løsning gennem hele processen uanset projektets omfang.

Garanti på elinstallationer

I forbindelse med elinstallationer leverer vi KS-kvalitetssikring i henhold til gældende regler fra Tekniq, og sørger derudover for udarbejdelsen af en drifts- og vedligeholdsrapport (DogV-mappe), når projektet afsluttes.

Rådgivning

Vi tilbyder også rådgivning omkring løsning, tilrettelæggelse og udførelse af et byggeprojekt. Herunder for eksempel sammensætning af håndværkere med videre.

Spørgsmål? Ring til os på 48 20 73 00 eller kontakt os her

Hvad siger vores kunder?

 

Fik besøg af Philip, perfekt udført arbejde med rigtig god vejledning til at opnå bedste resultat til laveste omkostning. Prompte svar på sms og overholder aftaler

– Per Ljungstrøm

Tak skal du have for dejlidste service🌹🦋

– Lina Dahl

Mir relæ slog hele tiden fra. Hurtig udrykning. Sørgede for at etablere nødstrøm, da problemet ikke kunne løses sidst på dagen. Næste morgen på pletten til tiden. Professionelle og venlige medarbejdere. Helt klart min hus elektriker fremover.

– Lars Jensenius

Super service ved kontakt til firmaet – det på trods af, at byggebranchen boomer og alle håndværkere derfor har mega travlt. Elektrikeren der kom ud, var utrolig venlig og kompetent. Kan kun anbefale Selskov Elektric! :)

– Peter Flink

 

Super serviceminded med kvalitet i fejlfinding og udførelse. Thumbs up herfra:-)

– Thor Johansson

Intet at klage på. Jeg kan kun anbefale dem.

– Frank Anker

Super service, professionelle medarbejdere, kan kun anbefales.

– Mette Bolmgreen

Super god og professionel behandling 😊

– Kim Jensen