Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - solcellepaneler på rødt teglstenstag.
Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - solcellepaneler på rødt teglstenstag.
Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - solcellepaneler på rødt teglstenstag.

Energioptimering

Energioptimering er både en god idé for miljø og pengepung. Med Selskov Elektric ved hånden er du godt på vej mod en miljøvenlig energiløsning og en glad bundlinje. Vi har mange års erfaring med både rådgivning og installation af energieffektive løsninger og står også klar til at hjælpe dig.

LED belysning

Udskiftning fra almindelige glødepærer til LED kan spare dig for mange penge. En LED lyskilde har en længere levetid og er langt mere energieffektiv end almindelige lyskilder. Det gavner også miljøet og muliggør tilskud. Hos Selskov Elektric rådgiver vi dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en god idé at ændre din løsning til LED.

Varmepumper

Det kan være en rigtig god idé at installere en varmepumpe i dit hus, da de er energieffektive og strømbesparende i forhold til eksempelvis elektriske radiatorer. En varmepumpe udnytter varmen fra enten luft, vand eller jord til at opvarme din bolig. Selvom anlægget bruger elektricitet, er det langt mindre, end du ville bruge på traditionel elvarme (fra el eller olie). Vi tilbyder kompetent rådgivning omkring valget af varmekilde i din bolig.

Tilskudsordning

Som en del af 2020 planen kan du som privatforbruger få tilskud til energibesparende tiltag i din husholdning. Simple ting som for eksempel skift til LED-pærer er omfattet af ordningen og afføder et tilskud, når blot du indberetter din besparelse. Selskov Elektric har stor erfaring med at rådgive omkring energibesparelse og tilskud. Måske du har penge til gode?

Ring til os i dag og find ud af det eller læs mere her

Solceller

Hos Selskov Elektric er vi specialister i solceller og montering af solcelleanlæg i Hillerød og Nordsjælland. Solcelleanlæg og brugen af solenergi har i løbet af de seneste år vundet større og større indpas i Danmark. Dette skyldes bl.a. at energipriserne stiger, samt at vi er blevet mere bevidste omkring energiforbrugets påvirkning af miljøet. Her kan du læse mere om solceller, solcelleanlæg og brugen af solenergi.

Finansiering og økonomisk rådgivning ved køb af solceller.

Når du køber Solceller hos Selskov Elektric har vi mulighed for at give dig en totalløsning, dvs. at vi kan tilbyde dig en finansiering til meget fornuftige priser og samtidig give dig mulighed for at få revisorbistand som hjælp til, hvordan du opnår det bedste regnskab til din løsning.

Vi har et bredt udvalg af solcelleanlæg og er altid klar til at rådgive dig, hvis du har nogle tvivlsspørgsmål i forbindelse med dit køb af solceller. Når du investerer i et solcelleanlæg hos Selskov Elektric kan monteringen og installationen også være med i prisen, og vi giver mindst 10 års fabriksgaranti på alle vores solcelleprodukter uanset producent.

Fordele ved brug af solenergi

Fordelene ved at investere i et solcelleanlæg er mange. Den primære og mest åbenlyse fordel er, at solenergi er gratis, ligesom du i nogle tilfælde kan opnå så store besparelser, at din elregning går i nul. En anden vigtig fordel er, at solceller og solenergi er miljøvenlig og CO2-neutral. Desuden er solceller støjfrie, og har en levetid på op til 30 år. Inden du investerer i et solcelleanlæg, er det vigtigt med vejledning, der sikrer dig et anlæg, som passer til de behov din husstand har.

Spørgsmål? Ring til os på 48 20 73 00 eller kontakt os her

Kontakt os

Vi glæder os til at hjælpe dig. Ring eller kontakt os via formularen, så vender vi  hurtigst muligt tilbage til dig.