Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - solcellepaneler
Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - solceller
Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - solcelleanlæg

Energioptimering

Energioptimering er både en god idé for miljø og pengepung. Med Selskov Elektric ved hånden er du godt på vej mod en miljøvenlig energiløsning og en glad bundlinje. Vi har mange års erfaring med både rådgivning og installation af energieffektive løsninger og står også klar til at hjælpe dig.

LED belysning

Udskiftning fra almindelige glødepærer til LED kan spare dig for mange penge. En LED lyskilde har en længere levetid og er langt mere energieffektiv end almindelige lyskilder. Det gavner også miljøet og muliggør tilskud. Hos Selskov Elektric rådgiver vi dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en god idé at ændre din løsning til LED.

Solceller og solcelleanlæg

Vil du udnytte solens grønne energi og spare på elregningen? Som VE-godkendt installatør leverer vi solcellepakker med fokus på god kvalitet og god service både før, under og efter installation. Vi er også behjælpelige med skift af inverter mv. til eksisterende anlæg.

Varmepumper

Det kan være en rigtig god idé at installere en varmepumpe i dit hus, da de er energieffektive og strømbesparende i forhold til eksempelvis elektriske radiatorer. En varmepumpe udnytter varmen fra enten luft, vand eller jord til at opvarme din bolig. Selvom anlægget bruger elektricitet, er det langt mindre, end du ville bruge på traditionel elvarme (fra el eller olie). Vi tilbyder kompetent rådgivning omkring valget af varmekilde i din bolig.

Tilskudsordning

Du kan som privatforbruger få tilskud til energibesparende tiltag i din husholdning. Simple ting som for eksempel skift til LED-pærer er omfattet af ordningen og afføder et tilskud, når blot du indberetter din besparelse. Selskov Elektric har stor erfaring med at rådgive omkring energibesparelse og tilskud. Måske du har penge til gode?

Ring til os i dag og find ud af det eller læs mere her

 

Spørgsmål? Ring til os på 48 20 73 00 eller kontakt os her

Kontakt os

Vi glæder os til at hjælpe dig. Ring eller kontakt os via formularen, så vender vi  hurtigst muligt tilbage til dig.