Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - knibetang og multifarvede ledninger.
Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - knibetang og multifarvede ledninger.
Selskov Elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - knibetang og multifarvede ledninger.

Renovering / installation

Hos Selskov Elektric sikrer vi gennemtænkte og langtidsholdbare el-løsninger til danske virksomheder og boligejere. Uanset om det drejer sig om renovering af eksisterende eller nyetablering af elektriske installationer, så klarer vi opgaven for dig.

Rettidig omhu sikrer det gode resultat

Har du én gang prøvet at skulle løbe forhindringsløb mellem ledninger i dit hjem eller på din arbejdsplads, så ved du, hvor vigtigt det er, at installationerne er placeret korrekt. Du gør dig selv en stor tjeneste ved at overveje dine behov og mulighederne for energioptimering, inden du påbegynder en el-renovering. Hos Selskov Elektric står vi klar til at rådgive dig om den optimale løsning med udgangspunkt i dine behov.

Styr på el-tavlen?

El-tavlen er omdrejningspunktet for dine installationer, og derfor er det vigtigt, at den fungerer, som den skal. Er tavlen af ældre dato, kan det tilmed være farligt ikke at få den udskiftet. Kortslutninger i en gammel og tæret el-tavle kan i værste tilfælde resultere i brand. Vi tilbyder både eftersyn, reparation og udskiftning af el-tavler samt HFI/HPFI anlæg.

IHC – Intelligente elinstallationer

IHC (Intelligent House Concept) er et produkt specielt udviklet af Lauritz Knudsen. IHC installationer sikrer komfort og fleksibilitet og giver dig for eksempel mulighed for at omprogrammere kontakter til at styre forskellige udtrækssteder, når dine behov ændrer sig. Selskov Elektric yder professionel rådgivning tilpasset den enkelte udfordring.

Eleftersyn

Er du husejer og overvejer at sælge? Så er et el-eftersyn en rigtig god måde at sikre dig selv og køber på. Hos Selskov Elektric foretager vi autoriserede el-eftersyn, som er med til at garantere en tryg bolighandel.

Spørgsmål? Ring til os på 48 20 73 00 eller kontakt os her

Kontakt os

Vi glæder os til at hjælpe dig. Ring eller kontakt os via formularen, så vender vi  hurtigst muligt tilbage til dig.