Selskov elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - sorte videokabler
Selskov elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - sorte videokabler
Selskov elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - sorte videokabler

Sikring / overvågning

Er du tryg, når du forlader dit hjem eller din virksomhed?

Hvis du har været så uheldig at have haft indbrud, så ved du hvor ubehagelig en følelse, man står tilbage med. For det første har du mistet kostbart materiel eller indbo og måske endda uerstattelige arvestykker af stor affektionsværdi. For det andet har der været fremmede inde og rode dine personlige ejendele igennem – noget de fleste har svært ved at forholde sig til.

Hos Selskov Elektric sikrer vi din tryghed både privat og i virksomheden. Vi står klar med kompetent rådgivning på baggrund af vores mangeårige erfaring med at installere tyverialarmer, brandalarmer, kamera- og videoovervågning.

Vi installerer og supporterer forskellige former for sikring og overvågning, så du kan forlade matriklen i sikker forvisning om, at dit hjem eller virksomhed har den optimale beskyttelse mod ubehagelige overraskelser.

Kameraovervågning

Kameraovervågning øger trygheden, og samtidig er det dokumenteret, at det virker præventivt i forhold til både tyveri og hærværk, samt at det letter opklaringsarbejdet, hvis uheldet er ude. Især for virksomheder er det en god idé at installere kameraovervågning. Erhvervsbygninger er nemlig desværre et foretrukkent mål for indbrud og hærværk, da der i sagens natur er “arbejdsro” udenfor gængs arbejdstid.

Professionel overvågningsløsning

Hos Selskov Elektric er vi autoriserede installatører med mange års erfaring med opsætning af og rådgivning omkring videoovervågning på danske arbejdspladser og i private hjem. Vi tager altid udgangspunkt i dine særlige behov, og lægger os i selen for at etablere den optimale overvågningsløsning for netop dig.

AIA – automatisk tyverialarm

Alarmen sender automatisk en besked eller foretager et opkald til en vagtenhed, hvis den opfanger uregelmæssig eller afvigende aktivitet. På denne måde er du sikker på, at ubudne gæster afbrydes i deres foretagende hurtigst muligt, inden de får fingre i dine ting og sager.

ABA – automatisk brandalarm

Med en automatisk brandalarm har du mulighed for at specialtilpasse dit behov for brandalarm. Alarmen kan indstilles, så den opfanger temperaturstigninger, som kan indikere en overhængende brandfare for eksempel på teknik eller maskiner. Alarmen giver signal, så hurtig evakuering er mulig. Samtidig varsles brandvæsnet automatisk, så branden kan komme under kontrol.

ABDL anlæg

Med en automatisk brandalarm har du mulighed for at specialtilpasse dit behov for brandalarm. Alarmen kan indstilles, så den opfanger temperaturstigninger, som kan indikere en overhængende brandfare for eksempel på teknik eller maskiner. Alarmen giver signal, så hurtig evakuering er mulig. Samtidig varsles brandvæsnet automatisk, så branden  kan komme under kontrol.

Spørgsmål? Ring til os på 48 20 73 00 eller kontakt os her

Kontakt os

Vi glæder os til at hjælpe dig. Ring eller kontakt os via formularen, så vender vi  hurtigst muligt tilbage til dig.