Byggestrøm

Hos Selskov Elektric er vi eksperter i at installere og supportere effektiv og robust byggestrøm samt midlertidige elinstallationer. Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renoveringsprojekter, om det er til privat byggeri eller til helt store projekter – som for eksempel metrobyggeriet i København – står vi klar til at løse opgaven. Vi opfylder selvfølgelig kravene i stærkstrøms- bekendtgørelsen, når vi servicerer byggepladser rundt omkring i Danmark. Og generelt er vi meget opmærksomme på sikkerhed komfort og optimale løsninger.

Vi sørger blandt andet for:

  • Varmeblæsere
  • Kabelbroer
  • Lysmaster
  • Kabler
  • CEE materiel
  • Tavler
  • El-tracing

Har du særlige ønsker eller behov, strækker vi os langt for at løse det for dig.

Spørgsmål? Ring til os på 48 20 73 00 eller kontakt os her

Hvad siger vores kunder?

 

Fik besøg af Philip, perfekt udført arbejde med rigtig god vejledning til at opnå bedste resultat til laveste omkostning. Prompte svar på sms og overholder aftaler

– Per Ljungstrøm

Tak skal du have for dejlidste service🌹🦋

– Lina Dahl

Mir relæ slog hele tiden fra. Hurtig udrykning. Sørgede for at etablere nødstrøm, da problemet ikke kunne løses sidst på dagen. Næste morgen på pletten til tiden. Professionelle og venlige medarbejdere. Helt klart min hus elektriker fremover.

– Lars Jensenius

Super service ved kontakt til firmaet – det på trods af, at byggebranchen boomer og alle håndværkere derfor har mega travlt. Elektrikeren der kom ud, var utrolig venlig og kompetent. Kan kun anbefale Selskov Elektric! :)

– Peter Flink

 

Super serviceminded med kvalitet i fejlfinding og udførelse. Thumbs up herfra:-)

– Thor Johansson

Intet at klage på. Jeg kan kun anbefale dem.

– Frank Anker

Super service, professionelle medarbejdere, kan kun anbefales.

– Mette Bolmgreen

Super god og professionel behandling 😊

– Kim Jensen