Ladeløsning til el-/hybridbil

Er du ved at købe eller har du allerede købt en elbil, hjælper vi dig gerne med opsætning og installation af en ladestander.

Selskov Elektric er autoriseret elinstallatør med god erfaring inden for installation af ladestandere, både til erhverv, boligforeninger og private. Vi samarbejder med førende producenter at ladere og kan derfor tilbyde at bredt udvalg af ladestationer til elbiler. Vi har bl.a ladere fra EcoCharging, ABB, Malmbergs og mange flere. Vi hjælper også gerne med installationen til din egen indkøbte ladeboks.

Ladeløsning til el-/hybridbil

Vi vil gerne finde den bedste løsning til dig, der dækker dit behov til opladning af din bil.

Skulle du efterfølgende få brug for at få repareret din ladestander, sørger vi for at bestille reservedele hjem hos den autoriserede forhandler og varetager den efterfølgende reparation og servicering af standeren.

Læs mere om hvordan du oplader din el-bil sikkert her.

Kontakt os i dag – så finder vi en god løsning sammen!

Hvad siger vores kunder?

 

Fik besøg af Philip, perfekt udført arbejde med rigtig god vejledning til at opnå bedste resultat til laveste omkostning. Prompte svar på sms og overholder aftaler

– Per Ljungstrøm

Tak skal du have for dejlidste service🌹🦋

– Lina Dahl

Mir relæ slog hele tiden fra. Hurtig udrykning. Sørgede for at etablere nødstrøm, da problemet ikke kunne løses sidst på dagen. Næste morgen på pletten til tiden. Professionelle og venlige medarbejdere. Helt klart min hus elektriker fremover.

– Lars Jensenius

Super service ved kontakt til firmaet – det på trods af, at byggebranchen boomer og alle håndværkere derfor har mega travlt. Elektrikeren der kom ud, var utrolig venlig og kompetent. Kan kun anbefale Selskov Elektric! :)

– Peter Flink

 

Super serviceminded med kvalitet i fejlfinding og udførelse. Thumbs up herfra:-)

– Thor Johansson

Intet at klage på. Jeg kan kun anbefale dem.

– Frank Anker

Super service, professionelle medarbejdere, kan kun anbefales.

– Mette Bolmgreen

Super god og professionel behandling 😊

– Kim Jensen