El-installationer

Vi varetager alle typer el-installationer for private og erhverv

I en verden hvor teknologi konstant skaber nye muligheder, er det vigtigt at holde sig opdateret – og det gælder også el-installationer i din virksomhed eller bolig. Hos Selskov Elektric er vi specialister i at varetage alle typer renoveringer samt opsætning af nye el-installationer for privat og erhverv.

Fra traditionelle til intelligente løsninger som Intelligent House Concept (IHC), er det essentielt at sikre, at dine installationer ikke blot fungerer korrekt, men også matcher din hverdag og dine behov.

Gennemgang og opgradering af din eltavle

Et sikkert og effektivt elsystem begynder ved eltavlen. Gamle eltavler kan med tiden udgøre en sikkerhedsrisiko, potentielt forårsage kortslutninger og i værste fald resultere i brand. En opgradering eller udskiftning af din eltavle kan derfor være en investering i sikkerheden og effektiviteten af dine elektriske installationer.

Ved at foretage regelmæssig vedligeholdelse, herunder eftersyn og eventuelle reparationer, sikres det, at eltavlen altid er i top stand og klar til at håndtere dagens energikrav.

Dedikeret service og eleftersyn for din tryghed

Forpligtelsen til sikkerhed og kvalitet stopper ikke ved installation eller renovering. Regelmæssig service og eleftersyn er afgørende for at sikre, at dit elsystem fortsat er sikkert og effektivt.

Et professionelt eleftersyn kan give dig og eventuelle kommende købere af din ejendom den nødvendige ro i sindet. Gennem vores service kan du være sikker på, at dine el-installationer altid er i de bedste hænder.

Klar til at opgradere dine el-installationer?

Din sikkerhed og tilfredshed er vores prioritet. Er du klar til at tage det næste skridt med dine el-installationer? Kontakt os på telefon 48 20 73 00, eller benyt kontaktformularen her på siden, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dine behov.

Lad os hjælpe dig med at skabe en sikker og effektiv elektrisk fremtid. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

 

Fik besøg af Philip, perfekt udført arbejde med rigtig god vejledning til at opnå bedste resultat til laveste omkostning. Prompte svar på sms og overholder aftaler

– Per Ljungstrøm

Tak skal du have for dejlidste service🌹🦋

– Lina Dahl

Mir relæ slog hele tiden fra. Hurtig udrykning. Sørgede for at etablere nødstrøm, da problemet ikke kunne løses sidst på dagen. Næste morgen på pletten til tiden. Professionelle og venlige medarbejdere. Helt klart min hus elektriker fremover.

– Lars Jensenius

Super service ved kontakt til firmaet – det på trods af, at byggebranchen boomer og alle håndværkere derfor har mega travlt. Elektrikeren der kom ud, var utrolig venlig og kompetent. Kan kun anbefale Selskov Elektric! :)

– Peter Flink

 

Super serviceminded med kvalitet i fejlfinding og udførelse. Thumbs up herfra:-)

– Thor Johansson

Intet at klage på. Jeg kan kun anbefale dem.

– Frank Anker

Super service, professionelle medarbejdere, kan kun anbefales.

– Mette Bolmgreen

Super god og professionel behandling 😊

– Kim Jensen