Solceller og solcelleanlæg

Overvejer du at få installeret solceller, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Selskov Elektric ApS har vi den fornødne ekspertise og uddannelse, så du får størst muligt udbytte af din solcelleinstallation.

Vi sørger blandt andet for:

  • Solceller
  • Solpaneler
  • Solcelleanlæg
  • Inverter til solcelleanlæg
  • Smartmeter
  • Solceller med batteri
  • Tilmelding af solcelleanlæg

Vi dækker hele Nordsjælland og København

Vi har holdt til i Hillerød siden 1970, men det afholder os ikke fra at komme til dig. Vi dækker Nordsjælland og København, både når det kommer til installation af solceller, men også de fleste andre opgaver indenfor elektrikerfaget.

Selskov Elektric ApS er godkendt af Energistyrelsen

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg. Hos Selskov Elektric ApS har vi gennemgået uddannelsen og blevet godkendt som VE installatør for Solceller.

Der er tale om en ordning, der viser, at at vores virksomhed har de dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så du som kunde kan få det største udbytte af din VE-installation.

Få et tilbud

Ring på telefon 48 20 73 00 og lad os få en snak om dine muligheder. Det er, selvfølgelig, helt uforpligtende.

Hvad siger vores kunder?

 

Fik besøg af Philip, perfekt udført arbejde med rigtig god vejledning til at opnå bedste resultat til laveste omkostning. Prompte svar på sms og overholder aftaler

– Per Ljungstrøm

Tak skal du have for dejlidste service🌹🦋

– Lina Dahl

Mir relæ slog hele tiden fra. Hurtig udrykning. Sørgede for at etablere nødstrøm, da problemet ikke kunne løses sidst på dagen. Næste morgen på pletten til tiden. Professionelle og venlige medarbejdere. Helt klart min hus elektriker fremover.

– Lars Jensenius

Super service ved kontakt til firmaet – det på trods af, at byggebranchen boomer og alle håndværkere derfor har mega travlt. Elektrikeren der kom ud, var utrolig venlig og kompetent. Kan kun anbefale Selskov Elektric! :)

– Peter Flink

 

Super serviceminded med kvalitet i fejlfinding og udførelse. Thumbs up herfra:-)

– Thor Johansson

Intet at klage på. Jeg kan kun anbefale dem.

– Frank Anker

Super service, professionelle medarbejdere, kan kun anbefales.

– Mette Bolmgreen

Super god og professionel behandling 😊

– Kim Jensen