Vi ser frem til at tale med dig

Uanset om din opgave er stor eller lille – så hører vi gerne fra dig.
Ring til os eller send os en besked.

Kontakt os her

Vi hjælper så hurtigt vi kan.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

Skal du bruge en elektriker i Nordsjælland?

Ingen opgave er for lille – intet projekt for stort.

Med mere end 50 års erfaring leverer Selskov Elektric kvalitetsløsninger til både små reparationer og større installationsprojekter.

For os er både professionel service og personlig kontakt afgørende. Vi stræber efter at sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas, uanset om du er privatkunde, virksomhedsejer eller repræsenterer en offentlig institution.

Vores døgnvagtsservice står til rådighed, når behovet opstår, fordi din sikkerhed og tilfredshed er vores prioritet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, uanset tidspunktet på dagen.

Fra akut fejlfinding og reparationer til planlagte installationer og renoveringer, dækker vores tjenester alt inden for el-området. Uanset om det drejer sig om forskellige el-installationer, solceller, belysning eller byggestrøm, har vores erfarne team løsningen.

Hos Selskov Elektric tror vi på at skabe varige løsninger, både inden for vores virksomhed og for vores kunder. Vi arbejder hårdt for at opretholde et højt fagligt niveau og en miljøvenlig tilgang til vores arbejde.

Kontakt os i dag for at få en elektriker ud til dig eller for at få mere information om mulighed for at få en lokal el-partner. Vi dækker hele Nordsjælland.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine el-behov og bygge et varigt partnerskab med dig – for hos Selskov Elektric er du i trygge hænder. Kontakt os her.