Om Selskov Elektric

Siden 1970 har Selskov Elektric tilbudt el-installationer af højeste kvalitet, og det gør vi stadig!
Vi arbejder både for erhverv og privat, og selvom vi efterhånden har en del større entrepriser i bogen, går vi aldrig af vejen for at hjælpe vores trofaste privatkunder i Hillerød og omegn med diverse mindre el-opgaver.

Siden min far, Erik Hemmingsen, startede virksomheden, har der været fokus på professionelt og grundigt udført arbejde, uanset om vi installerer byggestrøm til Amagerværket i København eller skifter en pære for fru Nielsen over en kop kaffe og en sludder om vind og vejr.

Som anden generation i familieforetagenet, nærer jeg en dyb respekt for det store arbejde, min far har lagt i at skabe en virksomhed med rødder – både i lokalsamfundet og i stolte håndværkstraditioner.

 

Selskov elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - Direktør og indehaver, Piet Hemmingsen foran firmabil
Selskov elektric , professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - artikel: To unge elektrikere starter nyt el-firma i Hillerød.

Derfor arbejder jeg hver dag på at forme og drive Selskov Elektric videre mod vækst og trivsel uden at tabe fokus på virksomhedens integritet og det gode og veludførte håndværk.

Selskov Elektric er for dig, som sætter pris på grundighed og en god relation til din håndværker.

Selskov elektric, professionel elinstallatør/elektriker i Hillerød - artikel fremhævet: To unge elektrikere starter nyt el-firma i Hillerød

Spørgsmål? Ring til os på 48 20 73 00 eller kontakt os her